Blog

Správně motivovaný člověk je napůl vítězem...

Cesty

28.09.2018

"Naše cesty se rozešly, aby se mohly zase po nějaké době sejít".

Dreaming....

16.05.2018

With huge love and respect I publish next poems of my the oldest nephew Mathew (18y) all in English!! I am very proud aunt :-).

Snění...

16.05.2018

S velkou pokorou, láskou a úctou....a samozřejmě s laskavým svolením mého milovaného nejstaršího synovečka Matýska (18 let), sdílím jeho překrásné básně. Je talent.....asi po tetičce :-).

V dnešní době se velké množství magazínů a článků zabývá právě touto generací, generací Mileniálů. Jde o to, že tato generace právě dorostla do produktivního věku a zapojila se do pracovních procesů.

Od roku 2005 vedu nábory zaměstnanců do rozdílných týmů a rozdílných společností. Ženy mají od mužů rozdílné projevy. Chování lidí je ovlivněno i jejich věkem, zkušenostmi a jejich sebevědomým. Lidé se umějí po určitou dobu přetvařovat, hrát falešnou hru, mají své masky. Čím déle však s daným člověkem trávíte čas, tím rychleji se vzdává své masky....

© 2016-2019 Adéla Karlovská
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky