Blog

Správně motivovaný člověk je napůl vítězem...

Lze pomocí Feng Shui metod podpořit sexuální energii a proudění ve vaší ložnici? Jak hlubokou intimitu ve vztahu chcete prožívat? Líbí se vám vaše prožitky, ale chcete cítit, prožívat a vnímat přeci jen něco více?

Úcta, respekt a porozumění k sobě i druhým. Vnitřní naplnění. Zodpovědnost vůči sobě i druhým. Krásné a šťastné vztahy. Smysluplná práce, která zahrnuje pomoc druhým. Vlastní hrdost avšak stále pokora a láska. Dostatek času a péče o sebe i rodinu.

V praxi manažerky jsem se setkala s tím, že lidé, včetně mě samotné, propadali melancholiím, protože časově nestíhali svou práci. Práci si pak nosili domů a doma se zase nestíhali věnovat rodině a sobě kvůli pracovním dodělávkám.

Mnoho průzkumů prokazuje, že šťastní lidé jsou v práci produktivnější. Pozitivní emoce lidi posilují, a to i v práci. Spokojení zaměstnanci jsou odolnější vůči stresu, výkonnější a více angažovaní.

Ice break

01.11.2018

Vyzvěte všechny přítomné schůzky, aby se představili ostatním 2 slovy. A tato slova musejí začínat vždy na začínající písmeno z jejich jména a příjmení. V mém případě tedy Adéla Karlovská = A a K = andělsky krásná :-).

Potkala jsem jednu stále se usmívající, dle jejího vyjádření, naprosto šťastnou a povznesenou nad všechny lidské útrapy a bolesti jogínku.

Taky vám leze krkem, jak se v téměř všech příručkách, poučkách a návodech píše.....myslete pozitivně, oprostěte se od negativního myšlení, hlavně klid, s úsměvem?

Do you have your list of rules how to reach success and how to stay successful? Let Arnold Schwarzenegger inspire you.

© 2016-2019 Adéla Karlovská
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky